Tijd Voor Mij - Model
Sinds 2018 ben ik model, ik ben klein begonnen, als hobby, maar mijn hobby groeide snel uit tot iets waar ik mijn levenswerk van wilde maken. Mijn passie op de set is zo gegroeid de laatste jaren dat ik tegenwoordig ook modellen coach. hierover lees je meer onder tijd voor coaching.  
ik ben ervaren model op de set, videoshoots, figuratie, acteren, presenteren influencing catwalk en ik heb missverkiezing ervaring. Al met al heb ik heel wat gedaan en blijf ik het nogsteeds met veel passie doen.
dit kan ik:
Ik ben te boeken voor:
- Fotoshoot, 
- Videoshoot, 
- Content model, 
- Actrice,
- Presentatrice,
- Catwalk,
- Workshops/events,
- Ambassadeur,
- en veel meer...! 
vraag naar de mogelijkheden

Yes You Can is een quote waar ik voor sta. 
Je kunt namelijk alles in je leven bereiken zolang je 
er naartoe gaat werken, stap voor Stap. 
Mijn prijzen :
Hobby fotograaf tarieven:  (foto's voor mogen voor niet commercieel doeleinde gebruikt worden)
€45,- per uur voor fashion of €75,- per uur voor lingerie

Commercieel: in overleg, 
Student op een school: Reiskosten vergoeding.
** voor studenten heb ik een speciaal tarief, ben jij student en heb jij een model nodig voor jou opleiding? stuur mij vrijblijvend een bericht!
Bookings: Amandavwezel@hotmail.com of gebruik het contactformulier.
mijn ervaring:
Naast het feit dat model staan, acteren, presenteren mijn grote kinderdroom is en mijn grootste passie, heb ik ook zeker al ervaring opgedaan. Wanneer je mij op de set hebt kun je verwachten dat ik weet wat ik moet doen.

Fotoshoots: Hier ben ik het meest ervaren in. Ik heb ruim 100+ shoots op de teller sta ik nog steeds altijd met veel plezier voor de camera! Ik heb fashion, webshop, creatief, indoor, outdoor, studio, bodypaint en nog veel meer ervaring! 

Videoshoots: Ik heb cursussen gedaan voor videoshoots en ik heb inmiddels aan 10+ campagnes mee gewerkt voor o.a. RijBallonvrij, Europarcs Commercial, Jumbo Commercial en nog veel meer.

Catwalk: Getraind in 4 jaar tijd, ervaring in de Miss Verkiezing wereld, en ervaren met een aantal fashion shows per jaar waaronder TongTongfair, Kings Fashion, Be Pretty Fashionshow. Ik geef ook training in catwalk aan andere modellen. hierover vind je meer bij ''coaching''.

Actrice: Ervaring nog aan het opbouwen, veel passie en liefde voor het vak, wel al verschillende keren op de filmset gestaan.

Workshops: Ik heb op meerdere workshops en events meegewerkt als model. Gala events, Bruid events, Licht workshop, Lingerie events en nog veel meer! 

 Een modellenbureau die ik ben gestart om andere modellen naar een nog hoger niveau te krijgen, ik train en begeleid mijn modellen persoonlijk. 

blijf altijd up to date van mij door me te volgen op instagram:
IG: amandavanwezel
Instagram: @Amandavanwezel
Naast model staan kan ik ook visagie. Wil je mij boeken als muah op de filmset of fotoshoot? dat kan! 
Make up & Hair voor shoot Hobby: €50,- ( + €30 (tijdens de shoot bijwerken)
Make up & Hair voor shoot Commercieel: In overleg. 
Mijn werk kun je zien onder Highlight ''Muah'' op de instagram @Tijdvoormijbeauty
 Instagram: @tijdvoormijbeauty
Over mij:
Je kunt alles bereiken als je er hard voor strijd!
Dit is mijn moto, en hier sta ik voor. Je kunt dit zo breed door trekken als je wil. Ik droom er van kinds af aan al van om Model te worden, en ik heb besloten om heel hard te strijden om de droom uit te laten komen. 

Ik heb mijn aller eerste fotoshoot gehad toen ik 14 was. Hierna was ik nog meer gedreven, maar helaas was ik te klein voor de modellenwereld. in 2017 besloot ik het toch op te pakken low-key omdat ik merk dat dit echt is waar ik gelukkig van word, Voor de camera staan. Daar voel ik mij het meest mezelf en het meest zelfverzekerd.

In 2017 heb ik een modellenopleiding gedaan met Foto- en Videoshoot en Catwalk training. 

In 2018 werd ik verkozen tot Finalist van Miss Wellness Beauty Beglium 2019, helaas kon ik dit traject niet afmaken door mijn chronische ziektes. 

van 2018 tot 2021 heb ik eens in de maand fotoshoot geplant. 

In 2021 werd ik verkozen tot Finalist van Miss Beauty of Noord-Brabant 2022, waarin ik o.a. een fotoshoot training heb gehad, een catwalktraining en pers training. De misverkiezingen bleven mij toch altijd aantrekken en ik wilde echt heel erg graag stralen op het podium! Wat gelukt is want met trots heb ik de finale gelopen en mocht ik de titels Miss Social Media Of Noord-Brabant 2022 en Miss Friendship of Noord-Brabant 2022 mee naar huis nemen. 

Door deze ervaring heb ik ingezien dat is wie ik ben, wie ik wil zijn en waar ik gelukkig van word dus besloot ik begin 2022 de fotoshoots en mijn modellen carrière nog eens op te pakken en mijn dromen waar te maken. 

Ik ben ook te werk gegaan als ambassadeur en zo mag ik Sportmonkey,  WE-fashion, Ideal of Sweden, PopSockets, Sif Jakobs Jewellery, menora cosmetics vertegenwoordigen.


Ik deel Online graag mijn ervaringen, tips, en niet onbelangrijk: Mijn resultaten! Je kunt dus veel van mijn werk terug zien op mijn Instagram:
www.instagram.com/amandavanwezel/
in 2022 ben ik begonnen met het begeleiden en supporter, en het meehelpen met runnen van een modellenbureau. Hier haalde ik zoveel plezier uit dat er voor mij wat lampjes gingen branden. in 2023 ben ik mijn eigen modellenbureau gestart. Tijd voor mij Models. een modellenbureau wat staat voor IMPROVE YOURSELF. Voor zowel een bedrijf als voor de modellen. Ik vind niks mooiers dan groei zien, en te zien dat andere zich kunnen focussen op dat wat zij echt leuk vinden. Bedrijven kunnen groeien door een groot gedeelte uit handen te geven van tijdrovende taken als social media content maken, website fotografie, banner fotografie, productfotografie en nog veel meer. Modellen kunnen groeien door te blijven doen. Mijn motto is dan ook: '' Laat de nee je niet demotiveren, maar laat de ja je motiveren''.
Recente Foto's

Back to Top